Kiss-störningar och kökssugsproppsanvändningar vid badkarsbad

Fredag 31/3 2006

Eftersom våra intellekt och fantasi har förtvinat helt så har vi för en gångs skull absolut ingenting att skriva. Men vi får väl göra ett försök för att underhålla våra fans.
Dagen har gått sin gilla gång precis som alla andra dagar; fokusen har legat på Nintendo, ångest över en väldigt ostädad lägenhet och trötthet efter nattens "hårda" party.
Carro tog en sväng förbi sosseförmedlingen och lämnade in sin cv eller något som kan liknas vid en cv eller typ något annat... Någonting lämnade hon in i alla fall. Sen mötte hon upp Mia hemma i lägenheten för att se den senaste Harry Potthead-filmen som var...sådär.
Innan dess hade Mia krälat upp på morgonen och gnällt sig hela vägen till skolan för en två timmar lång och fullständigt meningslös lektion.
Linus blev som vanligt misshandlad på arbetet innan hon begav sig mot shoppingfyllda breddgrader och försökte byta ut en jacka som var för liten. Fast som egentligen passade vid närmare eftertanke. Så där slösade hon bort en alldeles fullgod eftermiddag med Mia och Carro hemma i lägenheten.

Nu är hela familjen hemma och är glada, trots misshappenings som kiss-störningar och kökssugproppsanvändningar vid badkarsbad. Och efter en demokratisk omröstning (Mia bestämde, resten blev tvingade) så bestämde vi oss för att datummärka våra bloggar innan vi börjar skriva. Detta för att fasliga, O så fasliga missförstånd uppstår - Sorry Pajsan, det var igår vi tog en barrunda på tre öl innan vi somnade stående.

Den klassiska kommentaren What about that lyckades vi tyvärr inte hitta någon värdig plats för idag. Så vi skiter i den!

Leversmärtor och Magkatarr

Idag har varit en sådan där dag då man vaknade och insåg helt plötsligt att man hett för mycket köttfärs i köttfärssåsen.
Låt oss utvecka: Det har hänt mycket (ja, och Mia hällde verkligen för mycket köttfärs i köttfärsåsen, så nu har hon sig en köttfärssåsklump på sitt samvete...)
Carro och Mia tog en tur till Blå Huset och köpte målarfärg. Så nu kan vi äntligen måla över fläckarna på Carros väggar, dock blir det ett annat projekt.
Linus är och tränar som vanligt vilket betyder att hon missar utgången ikväll. Japp, trots leversmärtor (Mia) och magkatarr (Carro) så blir det en liten (?) ölrunda ikväll. Kompisen denna gång blir Jenny från Gällivare som har tagit ledigt från sitt busy busy liv för att simma ner till Stockholm och ta en öl med oss.
What about that!

Vad har mer präglat vår händelserika dag? Jo, Mia har städat lite på sitt rum och Carro har lyckats få fram koden till Super Bubble Bobble. Så nu är vi helfärdiga: intrycken och händelserna har tagit oss till en ny nivå av trötthet. Men den botar vi med lite birko.

Ajöken sa framtida fröken, kodflickan och träningsnarkomanen.

Technicolor yawn

Ännu en lärorik dag full med äventyr och intellektuella samtal.

Exempel 1:
Maria: Fan fan fan fan skitbubblor
Carro: Ja, de har ingen bra kvalitet nu för tiden.
Maria: Ring konsumentverket för fan
Carro: Jag kan inte bubbla längre, va fan. Jag bara dör hela tiden. Skit också.
Maria: Det är de här jäkla kontrolle...va FAN NU DÅ! Jag dog! Nu har jag inga liv kvar. Jag skiter i det här.
Carro: Är du dum eller. Ta ett liv av mig.
Maria: Men tror du jag orkar eller. Skit skit skit
Carro: Jäkla surunge. Titta, nu fick jag ett till extraliv, ta det.
Maria: Nä... (gnäller hela vägen in till köket).
Carro: (Dovt från vardagsrummet) NEEEEJ! Det är 57:an..... och va fan ger en sko! Varför får man aldrig drycken eller bomben...?
Maria: (Tillbaka i vardagsrummet) Hoppa, kom igen HOPPA DÅ!
Carro: DET GÅR INTE!! Dom är ju ur fas!
Maria: Jag HATAR den här banan.
Carro: Jag med! Och nu blev det Hurry. Fan, måste det stoppa upp hela spelet.
Maria: Jahapp, där kom skelettskiten. Nu dör du!
Carro: Japp, där rök rekordet....
(Tjejerna sitter och surar i fem minuter innan någon än en gång frågar: Ska vi bubbla?)

Det här var ett utdrag från en av våra givande konversationer vi har framför tv-spelet när vi spelar Bubble Bobble. Vårt vokabulär har tagit ett steg i...fel riktning. Men kul har vi.

Exempel 2: Technicolor Yawn betyder spya på Australiensiska. What about that!

Detta var ett utdrag från Mias givande skoldag.



Ärligt talat så är det väl mest Carros intellekt som håller på att förtvina. Varken jobb eller kompisar, det börjar tära på psyket att gå hemma hela dagarna. Ibland åker hon dock till Sosseförmedlingen för att få lite mänsklig kontakt. Om hon är riktigt snäll kanske hon t.o.m får en kram.
Linus har för en gångs skull kommit hem tidigt. Annars jobbar och gympar hon dagarna i ända. Detta firar hon med att stänga in sig på Mias rum och titta på Dirty Dancing 2 medan resten av familjen svär oändliga ramsor framför tv:n.
Mia pluggar och gnetar med skolan. Som vanligt. Och idag fick hon reda på att hon måste välja resten av sitt liv innan den 14/4. Så nu är det lite ångestvarning. Men det är lungt, kommer hon inte in på sitt liv så tar hon ledigt från det och dricker 24/7 i ett år istället.

Det var nog allt för idag. Som vanligt så har det inte hänt någonting hemma hos familjen Hedwåghajen.  (Jo, datorn paja, Mia skrek, Carro grät och Linus tittade på Dirty Dancing).

What about that!


Orange City

Idag är en produktiv dag om man jämför med den senaste veckan. Carro har satt igång att måla den andra halvan av hennes rum, så nu är alla väggar fläckiga istället för hälften.
Linus jobbar och gnetar som vanligt och förhoppningsvis är det idag hon kommer lacka över vår "o så ostädade lägenhet" och plocka upp skiten själv.
För Mia och Carro har andra, mycket mer  viktigare saker för sig.
Carro, som sagt, målar väggarna, sina kläder och förhoppningsvis inte vardagsrumsgolvet som Mia lyckades med igår. Och Mia, hon har äntligen börjat skriva sin uppsats. 700 ord avklarade, bara 800 more to go. What about that!

Vi har även insett att man kan ändra utseende på bloggen, så Mia valde egenhändigt Orange City. Passar alldeles utmärkt eftersom tjejerna är helt besatta av Orange County, även känd som O.C för de insatta. (Precis som OTH: One Tree Hill).

Annars händer det inte så där överdrivet mycket på Drevan idag. Tvättid och prickskjutning med de små plastgubbarna man fick med Kalle Ankan...
Bra att veta att allt är som vanligt alltså. Och vi säger som en klok man (grupp av män) en gång sa: This is the virus of Life.
Bit på den du!

En adhd-dag

Dagen kan klassas som en adhd-dag. Full av klätter på väggar och stamp i trappor. Promenaden vi skulle gå på slutade i trapphuset eftersom det regnade, så istället gick vi upp för alla dessa underbara trappsteg och åt mer godis.
Lite dåligt samvete fick vi när vi senare tittade på CSI som dagen till ära handlade om en man som åt ihjäl sig. What about that!

Lite produktiva har vi dock varit idag. Vi har målat över Carros himmelsblåa väggar med en mer neutral färg...vit. Det blev lite fläckigt...men det är ju bara grundfärg. Sen har vi aldrig heller påstått att vi är nästa generation av Roomservice-lärlingar. Tacka gudarna för det du.
Mia skulle skriva klart sitt arbete idag, det gick ju inte alls. Sen skulle Mia och Carro städa lägenheten från förfesten som utvecklades till en blöt fest med mycket öl och brasilianskt rävgift, men vi tar det någon annan dag. Eller så väntar vi helt enkelt tills Linus får ett psykbryt och rensar lägenheten själv. Frivilligt.

Handlade mat idag. Skulle köpa lite mjölk, juice och en brödbit. Slutade med storshopping för 600, så alla som ska handla på Ica Edsberg de närmsta dagarna får ursäkta men det finns nog inte så mycket mat kvar i hyllorna.
Betalningen av maten var en variant i sig. Mia insåg helt plötsligt att hon antagligen hade fört över alla sina pengar till sitt hemliga konto och därför bara hade 99 kr kvar på det ohemliga kontot.
Så Carro fick betala, tur att hon lyckades hitta kreditkortet dock. Det blev lite nervöst där när hon stod och grävde bland kvittorna.

Nu är det dags för ironi, sarkasm och elaka kommentarer framför Idol.

Första inlägget

<script src="http://www.google-analytics.com/urchin.js" type="text/javascript">
</script>
<script type="text/javascript">
_uacct = "UA-1479065-1";
urchinTracker();
</script>

Välkommen till min nya blogg!

What about that!


 


 

 


RSS 2.0