Orange City

Idag är en produktiv dag om man jämför med den senaste veckan. Carro har satt igång att måla den andra halvan av hennes rum, så nu är alla väggar fläckiga istället för hälften.
Linus jobbar och gnetar som vanligt och förhoppningsvis är det idag hon kommer lacka över vår "o så ostädade lägenhet" och plocka upp skiten själv.
För Mia och Carro har andra, mycket mer  viktigare saker för sig.
Carro, som sagt, målar väggarna, sina kläder och förhoppningsvis inte vardagsrumsgolvet som Mia lyckades med igår. Och Mia, hon har äntligen börjat skriva sin uppsats. 700 ord avklarade, bara 800 more to go. What about that!

Vi har även insett att man kan ändra utseende på bloggen, så Mia valde egenhändigt Orange City. Passar alldeles utmärkt eftersom tjejerna är helt besatta av Orange County, även känd som O.C för de insatta. (Precis som OTH: One Tree Hill).

Annars händer det inte så där överdrivet mycket på Drevan idag. Tvättid och prickskjutning med de små plastgubbarna man fick med Kalle Ankan...
Bra att veta att allt är som vanligt alltså. Och vi säger som en klok man (grupp av män) en gång sa: This is the virus of Life.
Bit på den du!

Kommentarer
Postat av: eve

shit pommes, en blogg...haha var ska detta sluta. När ni har tid att sitta o skriva borde ni ha tid o slå en pling ibland oxå... :) miss you. puss

2006-03-28 @ 20:07:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0