Leversmärtor och Magkatarr

Idag har varit en sådan där dag då man vaknade och insåg helt plötsligt att man hett för mycket köttfärs i köttfärssåsen.
Låt oss utvecka: Det har hänt mycket (ja, och Mia hällde verkligen för mycket köttfärs i köttfärsåsen, så nu har hon sig en köttfärssåsklump på sitt samvete...)
Carro och Mia tog en tur till Blå Huset och köpte målarfärg. Så nu kan vi äntligen måla över fläckarna på Carros väggar, dock blir det ett annat projekt.
Linus är och tränar som vanligt vilket betyder att hon missar utgången ikväll. Japp, trots leversmärtor (Mia) och magkatarr (Carro) så blir det en liten (?) ölrunda ikväll. Kompisen denna gång blir Jenny från Gällivare som har tagit ledigt från sitt busy busy liv för att simma ner till Stockholm och ta en öl med oss.
What about that!

Vad har mer präglat vår händelserika dag? Jo, Mia har städat lite på sitt rum och Carro har lyckats få fram koden till Super Bubble Bobble. Så nu är vi helfärdiga: intrycken och händelserna har tagit oss till en ny nivå av trötthet. Men den botar vi med lite birko.

Ajöken sa framtida fröken, kodflickan och träningsnarkomanen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0