En adhd-dag

Dagen kan klassas som en adhd-dag. Full av klätter på väggar och stamp i trappor. Promenaden vi skulle gå på slutade i trapphuset eftersom det regnade, så istället gick vi upp för alla dessa underbara trappsteg och åt mer godis.
Lite dåligt samvete fick vi när vi senare tittade på CSI som dagen till ära handlade om en man som åt ihjäl sig. What about that!

Lite produktiva har vi dock varit idag. Vi har målat över Carros himmelsblåa väggar med en mer neutral färg...vit. Det blev lite fläckigt...men det är ju bara grundfärg. Sen har vi aldrig heller påstått att vi är nästa generation av Roomservice-lärlingar. Tacka gudarna för det du.
Mia skulle skriva klart sitt arbete idag, det gick ju inte alls. Sen skulle Mia och Carro städa lägenheten från förfesten som utvecklades till en blöt fest med mycket öl och brasilianskt rävgift, men vi tar det någon annan dag. Eller så väntar vi helt enkelt tills Linus får ett psykbryt och rensar lägenheten själv. Frivilligt.

Handlade mat idag. Skulle köpa lite mjölk, juice och en brödbit. Slutade med storshopping för 600, så alla som ska handla på Ica Edsberg de närmsta dagarna får ursäkta men det finns nog inte så mycket mat kvar i hyllorna.
Betalningen av maten var en variant i sig. Mia insåg helt plötsligt att hon antagligen hade fört över alla sina pengar till sitt hemliga konto och därför bara hade 99 kr kvar på det ohemliga kontot.
Så Carro fick betala, tur att hon lyckades hitta kreditkortet dock. Det blev lite nervöst där när hon stod och grävde bland kvittorna.

Nu är det dags för ironi, sarkasm och elaka kommentarer framför Idol.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0