Kiss-störningar och kökssugsproppsanvändningar vid badkarsbad

Fredag 31/3 2006

Eftersom våra intellekt och fantasi har förtvinat helt så har vi för en gångs skull absolut ingenting att skriva. Men vi får väl göra ett försök för att underhålla våra fans.
Dagen har gått sin gilla gång precis som alla andra dagar; fokusen har legat på Nintendo, ångest över en väldigt ostädad lägenhet och trötthet efter nattens "hårda" party.
Carro tog en sväng förbi sosseförmedlingen och lämnade in sin cv eller något som kan liknas vid en cv eller typ något annat... Någonting lämnade hon in i alla fall. Sen mötte hon upp Mia hemma i lägenheten för att se den senaste Harry Potthead-filmen som var...sådär.
Innan dess hade Mia krälat upp på morgonen och gnällt sig hela vägen till skolan för en två timmar lång och fullständigt meningslös lektion.
Linus blev som vanligt misshandlad på arbetet innan hon begav sig mot shoppingfyllda breddgrader och försökte byta ut en jacka som var för liten. Fast som egentligen passade vid närmare eftertanke. Så där slösade hon bort en alldeles fullgod eftermiddag med Mia och Carro hemma i lägenheten.

Nu är hela familjen hemma och är glada, trots misshappenings som kiss-störningar och kökssugproppsanvändningar vid badkarsbad. Och efter en demokratisk omröstning (Mia bestämde, resten blev tvingade) så bestämde vi oss för att datummärka våra bloggar innan vi börjar skriva. Detta för att fasliga, O så fasliga missförstånd uppstår - Sorry Pajsan, det var igår vi tog en barrunda på tre öl innan vi somnade stående.

Den klassiska kommentaren What about that lyckades vi tyvärr inte hitta någon värdig plats för idag. Så vi skiter i den!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0