Pennterroristerna

Ännu en dag, Ännu en sorg
Söndag 10/9 -06

Det har tagit Drevan ett dygn att återhämta sig, och fortfarande brinner levern av gift, dumheter och ketchup.
Efva har varit i stan och återigen återupprättat sin plats som Stockholms mesta och värsta tillsammans med alkohol och lite hjälp från vänner. Det, mitt folk, DET är Äkta vänskap det!

Fredagen bjöd på en date med Mia då flickorna svalkade sina strupar på Kellys. Mesken var där. Och...Mia kom fram till att hon hatar honom så mycket att jorden skulle gå under om det inte vore för det "jorden-gå-under-skydd" som hon inhandlat på Classe O i förebyggningssyfte.
Lördagen blev en favorit i repris. Alkoholmässigt sett. Förfest på Drevan sedan efterfest på Bullwinkle's av alla jävla ställen. Men åter igen har man bevisat att det är inte stället som gör kvällen, det är umgänget!
Mia och Linus hade även Mellanfest i en liten hemlig gömma i Fatbursparkendär de lungt konstaterade att de hade hittat VÄRLDENS bästa kiss-ställe. Sen åkte ett pendeltåg förbi och lyste upp hela den hemliga gömman och Mia och Linus sprang i alkoholstinnig panik och kom fram till att det inte längre var världens bästa kiss-ställe.

Förutom kissincidenter så tvingade Carro Putte att flörta med en tjej på EmCe Dånalds, Linus fick majonäs upptryckt i näsan av pojkvännen vilket bevisade att hämden alltid är ljuvast när hon och Mia kastade ketchup på honom.
Och i samma gamla manér så slog Carro, Mia och Putte vad: Den som däckar först blir ritad i ansiktet. Och bilderna nedan berättar resten.

Pennterroristerna - Utkast 1Pennterroristerna - Utkast 3
Bilden till vänster är på en färgglad Putte från förra veckans fest. Den till höger är från gårdagens vad.

Och som bonus: Tutt-Anna och KännapåTuttAnna-Linda under vår Inflyttningsfest förra veckan.

Pennterroristerna - Utkast 2

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0