Norrlänningarna Invaderar Del II

Ännu en dag, Ännu en Sorg
Måndag 4/9 -06

Vi kom. Vi söp. Vi däckade.
The story of our life i en helgversion. En helg som inte gick av för vanliga hackor, utan sådana dära som Joakim von Anka använder och hittar massa guld med.
Det var alltså äntligen dags för den efterlängtade inflyttningsfesten och människor strömmade till från alla kanter och håll. Lägenheten var full. Vi var fulla. Och soffan full av popcorn efter popcornkriget. Och Putte...han var tydligen full av utslag då han är Majsallergiker enligt egen utsago.
Vilket Mia och Carro misstrodde och hämnades genom att rita honom i ansiktet när han hade däckat. Sen, i vanlig "husfest á la Efva" ordning så pajjade vi lite saker. Linus skrubb, coctailglas, levrar och Täbyfolks syn på musik och alkoholism.

Kvällens klassiker var när Underbara Kurren, Anna och Linda kom med Whiskey och Linus och Mia skulle lära sig att vara världsvana och drack J.D så det stod härliga till.

På Onsdag är det surffest och:
Mia dreglar.
Carro har nog ångest över att hon kommer bli medtvingad.
Linus jobbar.
Ikväll är det bio och:
Mia längtar.
Carro längtar.
Linus tränar.
I helgen kommer Efva och:
Mia förbereder sig för en "Efva-Mia".
Carro funderar.
Linus är upptagen.

Peace, Love och Rödvin, kex och Whiskey.

Kommentarer
Postat av: efva

mia, sluta förbered dig! det är det oväntade som gäller :) som vanligt. det är då det händer. där vi är. vi är där det händer. och fötter. ja. jag är berusad. samt snakker norsk. kjempegöy! muahhaha, hugz n kizzez /eve w t sleeeeve

2006-09-05 @ 01:48:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0