En framtid för oss alla

Ännu en dag, Ännu en sorg
Fredag 8/9 -06

Så vad händer på Drevan?

Carro
jobbar och gnetar på Ica i bästa och mesta manör. Mellan jobb och sömn dricker hon lite "vuxendricka", kollar på lite "vuxenfilmer" och gör "vuxensaker". Pengarna rullar snart in igen, det går snart bra nu och livet har tagit en paus då vi återigen lever för framtiden.

Linus jobbar och gnetar på dagis i bästa och mesta manör. Mellan jobb och sömn dricker hon pyttelite "vuxendricka", tränar med "vuxna" och utövar mer "vuxensaker" än vad Carro och Mia gjort på....länge. Pengarna rullar in, det går bra nu, men lönen är av samma art som vad Polacker som städar svart tjänar. Även hon har glömt att leva och andas framtidsluft. Ett bevis på detta var när hon tappade besinningen och gick hem från Sollentuna i ren frustration.

Mia pluggar och jobbar i bästa och mesta manör. Mellan plugg, jobb och sömn söker hon ytterligare ett jobb så hon därmed kan kryssa bort "sömn" och slipper förlora en massa onödig dötid. Väldigt vuxet! Pengarna rullar därför förhoppningsvis snart in och det bör gå bra. Livet ligger på Hold (fackspråk på arbetet) och kommer att releasas igen i framtiden. (fackspråk på arbetet).

Leffe gnäller, sover och däckar i bästa och mesta manör. Mellan gnäll, sov och däckning så gör han förbjudna "vuxensaker" med Linus och det är säkert därför han har erhållit skavsår. Pengarna rullar in, det går bra nu. NU går det bra. Leffe lever nu.

Kenta är lost in the blåst. Mellan arbete och arbete har han glömt att sova, men pengarna rullar in som bowlingklot, det går tydligen verkligen bra nu (sa hans flatscreen på väggen). Dock lever han inte nu eller i framtiden. Han lever inte alls.

För ni som inte kan läsa mellan raderna: Läs mellan raderna.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0