Livlöst på Drevan

Ännu en dag, Ännu en sorg
Lördag 21/10 -06

Tiden går sin gilla gång, lägenheten som så omsorgsfullt städades för två veckor sedan skulle återigen behöva ett besök från Anticimex, och alkoholismens sköna dagar verkar ha gått mot ett abrubt slut.

Carro
hatar. Och så är hon sur på sig själv, men mest av allt hatar hon. Hon är så full av hat att Mia hoppas att hon i rent hat sätter igång att städa lägenheten enbart för att få utlopp för sitt hat. Annars då? Näe, ganska mycket hat. Ja, och så trivs hon på jobbet och sådär, men just nu är det hat.

Linus har försvunnit. Återigen ser man inte röken av henne då hon är bortrest med Putte den här helgen. Annars då? Nope, Linus är borta. Ibland visar hon att hon lever genom att ställa fram det som ska tvättas inför tvättiden. Ibland får man pengar insatt på kontot för hyran som ska betalas. Men annars...poff...borta.
Ett ganska bisarrt exempel på detta är när det gick en vecka innan Mia och Linus stötte på varandra. Och flickorna bor i samma lägenhet. Borta, we tell you. Lost in the blåst.

Mia är less. Så less att hon måste knarka. Och annars då? Döende. Mia har ju börjat träna, och idag gick hon till gymmet och använde en såndär spring-gå mackapär. 30 minuter blev till 70 då hon inte kunde slita blicken från de två snygga Australiensarna som pumpade sina vackra kroppar.
Så, Mia, döende, less...i en härlig symbios.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0