Näe...känns som det är dags att rädda världen nu när vi har städat klart

Ännu en dag, Ännu en sorg
Tisdag 7/11 -06

Miljömedvetna som familjen Hedwåghajen är så har vi nu ingått en pakt med djävulen att börja energispara.
Med ordet Energispara menar vi värmeljus istället för element under de bitande kalla vargavintrarna, swebus istället för flyg (och som plus i kanten får man säkert sig en gratis fylla på köpet genom att låta busschaffisen andas på en), Tvn som drivs av en motionscykel placerad på vardagsrumsgolvet istället för soffan och en blåslampa istället för ugn.

Eller ja.... vi kommer i alla fall börja med lågenergilampor och dra ut alla kontakter till stand-by apparaterna när vi inte använder dom. En början i alla fall. Förhoppningsvis kanske vi tjänar in de pengar som SL tänker ta ifrån oss genom ATT HÖJA MÅNADSKORTET TILL 900 KRONOR. Men eftersom det stod i tidningen får vi hoppas att det inte är sant, precis som allt annat som står i tidningen.

900FUCKINGJÄVLAKRONOR!

Annars så är det fullt upp av ingenting och allting hos flickorna. Carro leker polis på jobbets säkerhetskurser för att sedan avrunda med en kortis upp till Norrland, Linus ska klättra på raukar på Gotland och har skaffat sig en gammal pojkvän i ny förpackning: Nasse, och Mia gör Carro sällskap till Överstockholm (enligt Riktiga Norrlänningar) och ska sjunga Luciasånger i Lund.
Mitt i alltihopa ska dom även ta en helg ledigt för att planera in juhandel med allt vad det innebär: röda nyllen, svettiga kroppsdelar, ilska och nersparkande av gamla tanter. Och kanske en och annan knäckform också.

Kommentarer
Postat av: eve

nu har borgarpacket gått waaaay för långt. men tyvärr är det sant. 900 spänn är dagens sanning.
Men i Gbg har sossarna makten o här sänks månadskortet från 500 till 375... inte för att det spelar nån roll, gångavstånd överallt ju :)

2006-11-07 @ 19:38:59
Postat av: kommunistpaj

jag säger bara såhär... UPP TILL KAMP EMOT KVALEN SISTA STRIDEN ÄR HÄR!!! låt oss fälla alla jävla borgarpack en gång för alla

2006-11-07 @ 21:34:16
Postat av: grönapaj

å förresten! fan va bra att ni börjat vara såna dära...miljövänner! jag har ju också börjat med det... ska köpa lågenergilampor... har börjat källsortera hardcore... har nästan aldrig lampor tända. (det är bra att träna sitt mörkerseende såhär inför vinterhalvåret)

2006-11-07 @ 23:22:17
Postat av: elli

asså... inte att man ska säga Lajsa, utan Leasa, alltså att det skulle betyda hyra.. sorry om jag var lite otydlig...

men jag bloggar ju inte så ofta eftersom jag inte har internet hemma..

du vet vem den där killen är, johannes, jompa.. en av crilles bästa/närmaste vänner. Du har nog träffat honom på Fullerö någongång.

2006-11-08 @ 10:46:06
URL: http://elinor3.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0