Hamstrandets era

Ännu en dag, Ännu en sorg
Torsdag 9/11 -06

Att slösa eller att inte slösa. Det är frågan och ett dagligt ont man måste ta itu med. Men Linus, hon slösar inte. Nej hon slösar Aldrig. För hon hamstrar.

Dagens blogg kommer att handla om Linus duschtvål. En ständig kompis och följeslagare till familjen Hedwåghajen då den har stått på sin plats sedan flyttlasset bar mot Drevan. I cirka nio månader.
Någon gång varannan månad ser man hur nivån i flaskan sjunkit ännu lite. Fast inte lite. Utan pyttepyttepyttepyttepyttepyttepyttepyttepyttepyttepyttepyttepyttepyttepyttelite.

Frågorna som lyder är följande:
- Är Linus någonsin hemma?
- Duschar Linus aldrig?
- Om hon trots allt duschar, sparar hon tvål genom att tvätta halva kroppen åt gången?
- Eller är Linus egentligen en Hamster?

Svaret, ganska enkelt om man känner Linus och vet hur hon fungerar, lyder:
- Linnea är en hamster av det värsta slaget. Och en duktig hamster. För hur hon lyckas få så ytterst lite tvål att löddra så mycket att hon blir ren är en hamsterkonst i sig.

En fråga till er andra: Har duschtvål något bäst-före datum?

Hamstrandets era - bild
Fotnot (plural: fotnötter): Herbal-flaskan är endast till för att visa verklig skala.

Förutom duschtvål och hamstrande då? Något nytt som har hänt på Drevan? Njae... kära kompisen Cattis ska supa Etanol på Lördag tillsammans med Mia o Kurren. Carro ska på fyllebowling med jobbet och Linus ska träna. På Gotland. Så allt är inte egentligen som det brukar vara.  

BTW: Tack Efva för du vet vad. Du vet vem va ju inte lite du vet vad. Fast det är ju du vet vad att du vet vad skulle hända just du vet när.


Kommentarer
Postat av: Gran

Tvål har bäst före-datum i bland. En teori är att det är mer frekvent förekommande när det rör sig om så kallad cremétvål (hit tycker jag att duschtvål kan räknas)än så kallad vanlig tvål. Kontorets ACO cremé tvål går ut 2008-04. Exakt dag vågade de inte lämna ut vilket gör att vi siktar in oss på den femtonde.

2006-11-10 @ 12:47:15
URL: http://www.closeupmagazine.net

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0