Spökar det på Drevan månne?

Onsdag 10/5 2006

Vi säger som en klok man en gång sa: En sooool. Utan sooool kan man int leva!
Ja, det är ju så sant som det är sagt, trots att den kloke mannen säkert lider av alla mentala och fysiska problem som finns.

Förutom den absurda vårvärmen så har dagen börjat minst sagt annorlunda för några av Drevans medlemmar. Linus och Carro vaknade till en tom kaffeburk, och detta ledde till ytterligare händelser under dagen. De glömde låsa ytterdörren när de gick hemifrån på morgonen (vilket Mia gör titt som tätt så egentligen ska hon inte säga så mycket).
Så tro att Mia blev förvånad när hon yrvaket satte sig upp ur sängen, håret på ända och med en andedräkt inte riktigt av denna värld, när en okänd gubbe gick runt i lägenheten och ropade: Hallå? Hallå?
Mia satt där, oförstående och undrade va fan som pågick. Och sen svor hon ytterligare åt sig själv då hon inte tvättat håret dagen innan och sitter med balsam bregott i det. Tänk om gubben är snygg.
Fast egentligen, vad är oddsen att en Snygg gubbe vandrar in i ens lägenhet och ropar Hallå?
Så efter att ha tagit mod till sig så smyger Mia ut ur rummet och lyckas inte hitta någon gubbe. Vad nu? spökar det? Och VARFÖR ÄR DET ETT STORT HÅL I VÅR KÖKSVÄGG? Gubben har tagit flickornas frys.
Ja, och nu har vi Äntligen fått en ny frys!
Gubben var en frysmontör. (Om man nu kan vara en frysmontör). Och inte var han snygg heller.

Kommentarer
Postat av: Efva

haha, jag vet iaf att mr Grohl kommer fan va en snygg gubbe om x antal år... eller ?

2006-05-10 @ 22:35:16
URL: http://efva.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0