I Märsta städar man. Det gör man inte i Sollentuna...

Måndag 1/5 2006

Första maj och städdag. Och det var verkligen på tiden, speciellt om man tänker på de "diskreta" pikarna vi fick av Märsta gangbang i Lördags.
Som vanligt så satt Mia och Carro hemma och gjorde absolut ingenting efter några dagar av festande. Plötsligt ringde telefonen... (musiken ökar och adrenalinet nästan sprutar ut ur öronen av spänning). Det visade sig vara våra inflyttningsfestpolare Johan, Putte och Tomas som var i krokarna och kände sig lite kaffesugna. Så de kom över för några koppar kaffe och fyra timmars allmän rådiss, ironi och sarkasm. Och så var det de där om de "diskreta pikarna". Putte (helt nykter we might add) gick husesyn, klagade över en kartong som stått på vårt golv i över en månad och blev så förskräckt av alla dammtussar att han tog fram dammsugaren och började städa.
Då är det illa!
Så vad tjejerna har gjort idag är att städa. Och nu luktar det...mmm....inte äckligt längre.

I Lördags så var hela familjen Hedwåghajen bjuden på middag hos Mias föräldrar och det blev c-vitaminschock till hemmagjorda hamburgare, pommes och Sallad! Sen vankades det utgång, blev en snabbis på Kellys, innan tjejerna tackade för sig och åkte till McDonalds Hamngatan där Mias syrra så lägligt arbetade natt.
Inte nog heller att vi fick maten gratis, vi kände oss extra tattiga just den kvällen och var tvungna att sno med oss alla sugrör hem. Vilket Mias syrra såg idag och därför fick sig ett gott skratt.

I Söndags så var det Valborg. Tanken var att Mia och Carro skulle ner och kolla in brasan, men vi satt så bekvämt framför One Tree Hill (OTC för de insatta, se även tidigare bloggar...) så det sket sig.
Istället åkte Mia till Linda framåt kvällskvisten och tog några öl med kärt sällskap.

Idag har som sagt varit en städdag. Och en handla-mat dag. Mia fick för femhundraelfte gången en yrselattack, började gnälla om skörbjugg, så hon gick ner till affärn och köpte sådan mat som kan innehålla typ olika vitaminer och grejer. Och en påse ostbågar som hon smällde i sig relativt snabbt.

Nu är det dags för patiensduell i köket (numer även kallat internetcaféet). Sen rullar veckan på som vanligt förutom att Linus har SM i Uppsala till helgen och Mia och Carro ska terrorisera Norrland med sina vackra, väderbitna (ölbitna...) nunor.

Kommentarer
Postat av: Efva

VALBORG

*dricka folle - check
*regn - check
*efterfest med tyskar - check
*sno tyskars öl/vin/sprit - check
*träffa-en-tysk-som-heter-Check - check

2006-05-01 @ 23:11:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0