Huvuden i frysen och köttfärsåsmassaker

Fredag 12/5 2006

Vintertröttheten har smygit sig på...såhär några månader i efterhand. Kan det ha att göra med att vi missade hela höstyran och slaskvintern eller beror det enbart på att vi är så förjävligt lata?
Mia
funderade under ett svagt ögonblick igår kväll att ringa nummerupplysningen för att ta reda på vad Anna har för mobilnummer. Telefonboken låg ju i hallen och Mia satt i vardagsrummet.
Det enda tjejerna verkar ha tränat på senaste tiden är att pula ner så många ölflaskor i en systemetpåse som möjligt.

Även vältränade, übermuskeln Linus har lagt av för räkning. Att ta bussen hem från jobbet är numer ett plågsamt skämt och jobbigt måste. Det insåg hon när hon för andra dagen på raken somnat och vaknat först när chauffören släppt av alla och åkt för att parkera i garaget.
Väldigt taskigt läge!

Carro
leker arbetsmyra och springer runt på Ica som om hon hade en blåslampa i rövva. Det ska plockas, grejas, socialiseras, utbildas och slaktas. Vilket kan bli väldigt mycket: mycket nya människor och miljöer. Titta bara på det här faktumet att Ica har en fullt fungerande frys, ja till och med ett frysrum. Något Carro inte sett på väldigt länge. Så det är väl självklart att jäntstackarn blir alldeled trött i huvudet av alla upplevelser.
Dock tåls det att säga att flickorna på Drevan nu äntligen har fått en ny frys. Äntligen! Så förutom köttfärssåsmassaker i köket, så kan Carro förbereda varje jobbdag genom att sticka in huvudet i frysen och förundras.

Ikväll är det utgång för Mia och Anna, medan Carro och Linus tar en hemmasup och en utskällning av grannarna imorgon. Ja, och imorgon....då är det städdag. Men Mia lär åka på den mesta skiten, för varje gång hon får för sig att ha ett storkok så slutar det med köttfärssås i hela köket. Och då menar vi hela.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0