Brunjakten

Måndag 8/5 2006

Nu börjar tävligen. Vem blir årets segrare i brunhetstävlingen? Och eftersom Paj (pajy.blogg.se) är en kandidat så krävs det även att jämnheten finns där. Annars får det vara.
Ungefär såhär brukar det låta varje år när flickorna ligger på Playa de la Rösjön och grillar sina lurviga:

Paj: Japp, nu är det dags att vända på sig igen. (Vrider sig 1/3 varv av det redan 1/3 vridna varvet så hon ligger i en ställning som är onaturlig för den mänskliga kroppen).
Resten: Mhm.... (Lägger sig på rygg).
Paj: Nä, hörni, nu är det dags att vända på sig igen. Man vill ju inte ha en ojämn bränna. (Vrider sig 1/3 varv av de redan 1/3 varv som är vridna så vinkeln ändras med 1 grad för att inte missa någon del av kroppen).
Resten: Mhm.... (Ligger kvar och steker sig).
Paj: Känns som det börjar bli dags att vända på sig. Man vill ju inte se ut som en fjortis som pressat sönder sig på chartern i Grekland! (Vrider sig ytterligare en 1/3 varv av tidigare vridna delar. Nu kan man tro att hon är tillbaka i grundpositionen, men icke. Hon har ännu bevisat för mänskligheten att man kan knyta benen femton gånger runt halsen samtidigt som man står på händerna för att få så mycket solexponering på alla kroppsdelar som möjligt.)
Resten: Mhm.... (Ligger kvar och blir röda).

En helt vanlig dag på stranden med andra ord. Tyvärr har vi på Drevan flyttat från Rösjön för högre höjder och Paj är numer sambo med avgaser (syftar på bilar, inte de giftiga avfall Janne lämnar ifrån sig de gånger han sover över). Fast det kan mycket väl vara så att Paj använder avgaserna till sin egen fördel: ligger man ute tillräckligt länge brevid bilvägen så spelar det ingen roll vilket väder det är, brun blir man ändå.
Mia har tagit sig ann med moderna metoder: Brun-utan-sol, eller borde vi kanske säga: Orange-utan-sol. Peppar peppar... Linus arbetar fortfarande med barn och man tycker därför att hon borde få sin fair share of sun när hon vistas ute med dem, men där Linus arbetar finns ingen utegård. Så hon får väl helt enkelt se till att de bruna kladdkritorna kommer till nytta.
Carro
har tagit de långa, tunga passen på hennes nyfunna arbete. Vilket resulterar i 0 soltimmar och 24 "rensa-äcklig-rå-fisk" timmar. Men hon kan ju alltid passa på att grilla sig själv när kycklingen ska tillagas.

Ja, problemen är många men dock ej oöverkomliga. Så bruna kommer vi bli i år igen, frågorna är bara: Jämt bruna och hur mycket bruna?

Våra "äkta" bruna dagar är numer räknade. Dock lyckades vi lapa lite sol i Australien och slog även då rekord i brunhet.
         carrosolbrändlinneasolbrändmiasolbränd

Kommentarer
Postat av: pajy

*asgarvar* fan... det är ju sådär jag är! hur har ni märkt det? jag förstår ingenting. jag som tycker mej försöka va lite normal när jag är bland folk iaf! :D... idag har jag setat i solen, sjuk och ämlig till trots! allt för brännan baby!

2006-05-08 @ 23:19:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0