Flickorna på drevan? Numer ett minne blott...

Måndag 19/6 -06

En helg långt från det vanliga. Flickorna på drevan har varit aktivare  än Kajsa Bergqvist, ja till och med aktivare än alla fotbollslag tillsammans i hela (HELA) VM.
Då kan man ju fråga sig vad fasen som har hänt...
Fredagen började som alla andra dagar dock. Jobb, jobb, jobb. Sedan drog Linus och Carro med våra nya inneboende Leffe och Kenta (Ffip och Ffup är ett minne blott) till Rösjön och grillade, lirade fotboll och blev tagna för 15-åringar som hade fylleslag när Morsor och Farsor på stan damp ner på besök.
Mia hittade på jävelskap med en arbetskompis på Kellys, sedan dök Mesk-Erik upp och resten av helgen ägnades åt att hålla Mia sysselsatt och på andra tankar.

Lördagen bjöd på fint väder och ett helt absurt enormt alkoholbehov: Linus, Carro, Mia, Kurren, Linda, Elli, Putte, Tomas, Johan och Micke drog till Söderhof, lekte 18-åringar, blev jättefulla, jätteglada och jättetrevliga. Allt för att Mia tvingade ut stackarna för att sympatisupa med henne.

I Söndags vaknade fem yrvakna, söndagsluktande alkoholister och insåg att sitta på ballen hela dagen skulle bli allt för deprimerande, så flickorna och de nya inneboende (Tomas utbytt mot Johan dagen till ära) drog till Kairo och badade.

Idag, Måndag, (endast några dagar kvar till Midsommar och Roskilde) ställer sig Mia frågan: Vad fan är Lastbalanseringsfunktionen?

Kommentarer
Postat av: paj

ska vi plocka körsbär i min trädgård du å jag? tralala! snart äre midsommar! tjulabaloa!

2006-06-21 @ 20:55:39
URL: http://pajy.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0