Nu kan vi toalettera så det står Härliga till!

Ännu en dag, Ännu en sorg
Onsdag 26/7 -06

Det har gått fyra dagar sedan någon av flickorna satte sin fot i ett ölglas.
Det är den officiella varianten.
Den inofficiella är att det tjuvdracks ett glas under gårdagen hos den friskare delen av befolkningen (läs två av tre på Drevan) men att det inte gills eftersom Leffe hade köpt en gigantiskt (läs GIGANTISK) champagneflaska full med öl och som heter just...Leffe.

Idag blir det andra potatisar satta i alla fall, flickorna ska bjuda Kenta och Leffe (Putte och Tomas, fast i omvänd ordning) på middag och allt som hör därtill. Dvs, SPRRRIT (som Susanne Reuter i Yrrol skulle sagt).
Men ingen fylla önskas uppnås eftersom majoriteten av hushållet har börjat arbeta/fortsätter att arbeta/inte vill sitta själv på ballen och supa.

Annars har det inte hänt så mycket.
Det gamla vanliga...
Den traditionsenliga matvaruhandeln har åter igen tagits i bruk efter ett två månaders uppehåll. Fast uppehåll och uppehåll...berodde snarare på att flickorna äter så snålt att det de köpte sist räckte gott och väl.
Igår tog i alla fall Carro, Mia och Putte bilen till Willys och fyllde den med 3kg makaronpåsar och tusen och åter tusentals toapappersrullar. (Tack gud, nu kan vi Äntligen gå på toa igen)
Och dagens middag.
Vitlöksbröd och Cocacola.
Ett måste.
Det är ju tradition.

Till alla er som inte bor i El Stockholmo:
En inflyttningsfest/fössedagsfest/suparfest/geflickornapresenterfest kan vara på g.
Men bara kanske...
Vi vet ju alla vad som hände med inflyttningsfesten som var planerad i MARS....

Kommentarer
Postat av: finally

eftersom jag MÅSTE komma på ferren så måste ni ta en helg jag kan!! gärna i septemper eller iaf INTE sista helgen i augusti :)

2006-07-26 @ 11:36:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0