Manslem, gubbagegg och grisfest i Bräcke

Ännu en dag, ännu en sorg
Måndag 17/7 -06

Sällskapsresan i all sin ära, men ska man uppleva en Äkta svensk grisfest ska man inte åka till Mallis på charter tillsammans med alkiskompisarna, pass, p-piller och piljetter.
Nej!
Man ska åka till Bräcke!

En gång varje år styr den lilla byn Bräcke upp sig och anordnar en grisfest som heter duga. Det bjuds på gris, öl, mer gris, rövarhistorier och pappas brända mix-cd:s. Förra året våldgästade endast Carro och Mia denna tillställning, men i år lyckades de tjata med sig Linus och Kanariefåglarna Putte och Tomas.
Ja...och stackars Tomas kommer aldrig med bli sig lik efter mötet med Bysse a.k.a Slaktar'n som drog rövarhistorier som hette duga. För att inte tala om att han korsförhörde Mia hur man slaktar en gris.
Så nu gott folk vet vi vad som händer med pizzabagare från Domsjö som våldtar tjejer och hur man slaktar en gris.
Grisfest på Drevan, någon?

Förutom vår avstickare till Bräcke så....gjorde vi...mest ingenting. Som vanligt. Under fem minuter försökte vi vara seriösa men samtalet landade alltid av någon konstig anledning kring Tomas ballar, manslem och gubbagegga. Stina och Jenny, Carros vapendragare från Holmen, höjde på ögonenbrynen mer än en gång när de träffade det aningen skadade gänget från Stockholm som med liv och lust återberättade sagor om Tomas ballar, radiostationen Winzip fm och fylleresan på 6 timmar i bilen på väg upp till de norrländska vidderna.
Undrar om vi fortfarande är välkomna upp dit eller om vi är bannlysta att stanna i Stockholm resten av våra liv?

Nu har livet återgått till det normala: Mia är gravid med Tim L, Nina är en bög, några ungdomar på Storgatan i Luleå togs fast för skadegörelse och hade 4 promille i blodet (...) och frasen: Vem bubblar jag with har tagits i bruk.
Och till helgen spelar Jerry Wilka (den samiska varianten av Jerry Williams) i Junsele.

Peace, Love and NO dead people in the trunk.

Kommentarer
Postat av: Zorro

MUAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!!

2006-07-17 @ 20:07:07
Postat av: eve

coool. låter high life :)

2006-07-18 @ 16:57:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0