Vår?

Måndag 3/4 2006

Våren som aldrig kom börjar sätta sina spår i den Hedwåghajenska herrgården. Det är inte bara datorn som lägger av, utan även tjejerna. Eftermiddagslurer är numer en vanlig syn.
Igår missade vi helt att skriva, antagligen för att vi för första gången hade ett aktivt liv eller så drömde vi bara det under en av våra tupplurer.
Carro o Linus satt hemma och skrattade ikapp till Parlamentet och kastade skit på deltagarna i Big Brother. Tidigare på dagen hade Linus som vanligt lekt i kapp i träningshallen och Carro utmanat Mia i tv-spel.
Förutom tv-spelandet så tog Mia en tur hem till föräldrarna då det visade sig att hennes syster fyllde år. Och hon fick uppleva en trevlig familjemiddag á la förr i tiden: Mia och mor sitter uppe och äter framför tv:n, far sitter nere framför tv:n och syster yster har inte ens kommit hem.

Dagen till ära har Carro och Mia styrt upp ett biobesök tillsammans med Pajsan, Janne, Jenny och Jennys kompis. Det var ett tag sedan man såg en film på bio och kanske det här fungerar som ett offer för att VÅREN ÄNTLIGEN SKA DYKA UPP!!!


Kommentarer
Postat av: eve

-what kind ofride do you have?
-a sledgehammer...
-luckyyyyyy!!

2006-04-04 @ 14:55:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0