Tvåsittsterror i morgonyran

Torsdag 27/4 -06

Så har vi gjort det igen. Avverkat en alkoholfylld Onsdag vilket gör att vi börjar ana oråd. Kan det vara så att vi dricker för mycket för ofta?
Efter en oerhört deprimerande vecka så har vi insett att vår "allsidiga" kost och "låga" intag av alkoholbaserade drycker kan vara en av björnbusarna i depp-dramat. Så nu börjar nykterhetsracet. Inge mer öl, goon, sprit förrän... ja... efter valborg någon gång.

Annars är allt som vanligt. Frysen är fortfarande paj och outbytt. Linus, hör och häpna, skippade träningen i Tisdags då hon hade personalmöte. Detta TROTS att hon har SM i Uppsala om dryga veckan, vilket betyder att vi alla måste åka dit och heja. Dags att ta fram Cheerleaderoutfiten igen alltså.
Carro planerar att hälsa på föräldrarna och sköna Norrland nästa helg dock, så hon missar Linus SM-guld. Däremot får hon en välbehövlig detox, för i Norrland dricker man inte...
Men innan den övre delen av Sverige får celebert nykterbesök så blir det dricka av med resten av familjen. Och kanske mer planer att ta ner hennes bil så att vi kan roadtrippa resten av sommaren.
Mia är mest allmänt irriterad, överarbetad och hög på kaffe och barnlim. Dagens I-landproblem uppstod tidigt imorse när Mia insåg att det inte fanns något ledigt dubbelsäte i bussen. Och tjurskalleMia blev ännu mer tjurskallig, irriterad och allmänt förbannad när hon insåg att hon satt sig bredvid en man med självklara svettproblem. Talk någon?
Så där förstördes hennes dag.

Kommentarer
Postat av: Efva

ödets ironi?

så var våren kommen
med releasefester..
... i stockholm..
o jag, jag bor i kötteborg
ödets ironi?

i tisdags var det dock kötteborgs tur.
undantaget som bekräftar regeln
volcomfest
äntligen!

nu har turen vänt
tror ni kanske?
förvisso.
dock skulle min väckarklocka ringa 05:15 morgonen efter och avsaknaden av lediga villiga brunstiga singelbrudar i min vänskapskrets är rätt påtaglig..
vilket gör att jag måste spana hunkar i manligt sällskap.
inge bra idé helt enkelt.
ödets ironi?

ödets-fucking-ironi!

2006-04-27 @ 22:32:58
Postat av: Mia

Är du lite bitter måntro?

2006-04-28 @ 17:20:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0