Sega Mega Drive

Tisdag 4/4 2006

Grönt är skönt och gult är fult. Tur då att Carro målar sitt rum grönt: en härlig grön som man bara vill äta upp. Ja, den ser faktiskt riktigt god ut. (Kan det vara så att nudel- och gorby- och yoghurtdieten börjar spöka).
Carro
målar som sagt sina väggar idag. Äntligen, kan man tycka då projektet "måla om de knallblåa väggarna" startade för en månad sedan. Det är mycket som startade för en månad sedan men som blivit ordnat idag: byte av cylinderlås och glimmertändare. Idag har alltså varit en oerhört, fruktansvärt fantastisk produktiv dag. Och lägg på det faktum att Mia handlade mat idag OCH satt helt frivilligt i skolan och pluggade under håltimmen utökar den oerhörda, fruktansvärda, fantastiskt produktiva dagen till en oerhört, fruktansvärt, fantastisk produktiv dag with a cherry on top!
Ja Mia, hon är en klass för sig. Hade lite problem att hitta mobilen imorse, missade bussen och slet av sig håret innan hon insåg att den låg i bakfickan. Sedan, påväg hem från skolan genade hon över ett fält och klev rakt genom en ispöl. Så nu hänger ena skon på tork på toan.
Linus är som vanligt oerhört, fruktansvärt, fantastiskt frånvarande och den bästa kommentaren angående detta kom bara för någon dag sedan:

Mia: ÄNTLIGEN slipper jag sitta och ha ångest varje dag över skolarbetet och mitt svaga intellekt.
Linnea: Vadå? Har du redan gått klart kursen? Är det redan Juni? Va?
Carro: Va?
Mia: Va?
Linnea: ?
Mia: Nä, jag har praktik de kommande sju veckorna.
Linnea: Va?
Carro: Jo!
Mia: Vart fan har du varit?
Carro: Just det!
Linnea: Aha.... Du, förresten, jag hörde att du och han har messat lite.
Mia: Va?
Carro: Öh?
Linnea: ?
Mia: Vadå messat? Med Carl-Oskar?
Carro: Ja, vadå messat?
Linnea: Ja, messat....lite..... Vem fan är Carl-Oskar?
Mia: Men vart har du varit de senaste veckorna?
Carro: Just de!
Linnea: ?
Carro: Det är vårt kodnamn för honom.
Mia: Förresten kommer han hit ikväll. Sa jag det?
Carro: Hehe
Linnea: ?
Mia: Förresten Linnea, så hedde du glasen fel när du plockade ur diskmaskinen. De stora glasen ska stå längst till vänster...
Carro: ...sen det lite mindre...
Mia: ...sen de lite större än de lite mindre, men lite mindre än det stora...
Carro: ...sen de små!
Linnea: Aha....

Förhoppningsvis förstår ni hur frånvarande Linus är. Vi kommer knappt ihåg hur hon ser ut. Och om det inte vore nog med det, så måste hon antagligen vara frånvarande den helg då hon skulle vara närvarande. Dvs. när vi skulle ha inflyttningsfesten, så till alla er där ute, datumet är flyttat. Fast som tur är är det ingen som vet om det gamla datumet så egentligen spelar det ingen roll.

Nä, efter att Carro och Mia klarat alla banor på alla roliga spel på Nintendot så är det dags att ge sig i kast med Sega Mega Drive. Först ut: Paperboy. What about that!

PS. Ny regel: Den som tar det sista toapapperet ser till att nytt OMGÅENDE hamnar på toan...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0