Plingplong taxi till plåsterfabriken och Norrsken över Stockholm

Lördag 15/4 2006

Efter flera dagar med 35 kronor på kontot, knäckebröd till frukost, frukostlunchmellis, lunch, mellis, fika, middag och efterrätt, så har Carro o Mia fått ett påskägg!
Det var från underbara Linus som är på landet med familjen över helgen. Men hon klagar inte över att missa gemenskapen hos familjen Hedwåghajen, tvärtemot hon äter sig mätt på Påskfrukost, påskfrukostlunchmellis, påsklunch, påskmellis, påskfika, påskmiddag och påskefterrätt.
Dock var hon närvarande när de tre flickorna bjöd hem lite vänner på förfest i Torsdags för att senare avancera till Kellys. Kellys, kära Kellys.

I och med att Efva var på besök från Götet (allt som skrivs från och med nu måsta uttalas med en göteborsk/norsk/stockholmsdialekt för att ni ska få ut så mycket av bloggen som möjligt), så hängde även hon med.
Och Mia och Efva gjorde en "Mia och Efva". Sådant som bara händer Mia och Efva. Vi raggade upp två grabbar från Norge och gjorde som sagt en Mia och Efva. (Vilket kan låta porrigt, men det är inte alls som ni tror: endast de insatta vet). Även Gurra följde med och sov på stolsdynor i hallen i en härlig symbios med skor, skor, skor och jackor.
Kurren var härligt australienhärlig hela kvällen och att dratta på arslet verkade vara hennes trademark. Nästan så att hon skulle få ta en plingplongtaxi till plåsterfabriken för lite gammal, hederlig magpumpning.
Igår blev det sen hemkomst för Mia, Efva och Gurra och efter en tupplur i världens oskönaste fåtölj kom underbara, oh underbara Cattis och hälsade på Mia och Carro. Eftersom hon pluggar i Uppsala nu så ses tjejerna inte så ofta :(
Nä, nu är det dags för en runda till systemet. På Söndag är det nämligen dags att Goona och ALLA kommer! Men innan dess ska Carro och Mia hem till Mias föräldrar och äta påskmiddag. Riktig mat alltså. What about that!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0