Lost in the blåst

Mias Blogg: Ännu en dag, ännu en Mia
Måndag 24/4 2006

Så var man hemma igen då och efter helgens events är man ganska trött. Tog en runda på skolan idag och snart vankar kundsamtal på jobbet...
Hemresan var minst sagt intressant. Räknat i effektiv tid och vi åkte Gbg-Sthlm på fyra timmar. Effektiv tid ja, sen så blev det en hel del stopp på vägen hem.
Köttkulla var vi helt enkelt tvungna att besöka: Det fanns det inga andra valmöjligheter. Så strax utanför Ulricehamn svänge vi in på en milslång skogsväg mitt ute i ingenstans för att få ta del av denna omtalade....by (?). Enligt google så hade de i alla fall en stugby där tyskar brukar bo när de kommer upp på sina årliga "älg, blåbär och varasåirriterandesommöjligt" resor.
Turen i Köttkulla tog ungefär en halv minut. Då hade vi åkt in i byn, sett "stadskärnan" och blivit väldigt förvånade att byn tog slut i princip innan den började.
Men ännu mer förvånade blev vi när vi insett att vi kört vilse. I Köttkulla. Vi körde vilse i Köttkulla.

Efter att vi smörjt kråset på McDonalds i Jönköping (det blev väg 40 och sedan E4:an på väg hem) så tänkte vi stanna till på Hästpensionatet och boka en spilta över natten men på grund av att det blev mörkt så struntade vi i det.
Även turen till Ödeshög för att se om vi hade samma tur som sist: såg en "träff" som verkade mystiskt lik en olaglig handel av olagliga substitut, blev inställd. Men nästa gång vi besöker Götet blir det nog en svängom där.
Runt midnatt var vi i alla fall hemma och redo att återgå till den normala vardagen. Vilket är så pass normal att den står mig upp till halsen.
Så nu har jag börjat planera mina nästa projekt: Bort från Stockholm.

Bildbevis på vår rundtur i Köttkulla är på g...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0