Jouröppna pepparkaksbutiker och Pixbopågar

Mias blogg: Ännu en dag, ännu en Mia
Söndag 23/4 2006

Oj....
Så har även denna helg lidit mot sitt slut. Ett ganska dramatiskt slut med hyresvärdsinspektioner och dåliga skämt.
Men nog om slutet, det man vill höra om är festen. Husfesten. Och riktigt gött var det. Trots att Efva och Mia var helt bombsäkra på att det endast skulle dyka upp 20 stycken tjejer för det var det ryktet sa. Så lite ångestladdat var det när vi satt i det soliga vädret längst kanalen.
Sex timmar senare och en villa med fyra våningar tokfull med killar insåg vi att vi hade fel. Och Efva som är Jättetorsk på dialekter höll på att kissa på sig av glädje när hon insåg att det kryllade av norskor, danskar, tyskar, amerikanare och annat skräp.
Ja, och när vi dagen efter insåg att några av grabbarna var från det eminenta innebandylaget Pixbo. Då blev det liv i luntan.

Ingen fest är komplett utan att något går sönder. Så vi höll hårt i den traditionen och pajjade en spegel, ett köksbord och levern. Men lite svinn får man räkna med...
Nu är det dock dags för att slappa ytterligare några timmar innan Anna och jag ska färdas hem. Kanske blir det ett pitstopp i Köttkulla.
I alla fall ska vi antagligen beställa lite pepparkakor från den jouröppna pepparkaksbutiken runt hörnet. Så vi är säkra på att vi får till jul.
Fuck Nice!

P.S - En dokumentär att rekommendera är "Plötsligt i Vinslöv" *ASGARV*. Någon som känner för att diskutera hårdheten och hur bra lacken håller på minigolfbollar...? 

Kommentarer
Postat av: Efva

joråsåatteeehh.. fack va najs me finbesök alltså.. Hur GÔtt [kôtt] som helst!!!! (fler borde pröva på en helhelg i Kôttebåååårrrj):) Förmodligen sprack en del fördomar samt nya kom till... men..sånn är de´! Solen sken iaf hela helgen o gud grät när det var dags för ståckhålmarna att lämna mig.En husfest är väl by the way inte komplett utan besök av mongon (på riktigt asså)samt den klassiska kommentaren "är du här ofta eller??" hehe. svaret borde vara JA iaf. Väntar på nästa besök:)

2006-04-23 @ 18:42:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0