Hångeltorka och cracksmurfar

Torsdag 6/4 2006

Dagens matranson har bestått av dillchips och godis. Ser vi en framtida viktminskning eller är det skörbjugg som hägrar i fjärran?
Carro
har i alla fall känt av några konsekvenser av denna diet: en oerhört torr mun. Eller så kan det vara så att hon inte producerar tillräckligt med saliv då det verkar vara hångeltorka i Stockholm såhär på vårkanten.
Hon har även gjort en skrämmande upptäckt: färgen kommer inte att räcka. Så fram tills dess att vi har vunnit den där miljonen på postkod miljonären (Hur hög är en smurf? a) ganska hög, inget bushweed här inte, b) två äpplen, c) en vindruva eller d) en torkad vindruva, alltså ett russin) känns det som Carro kommer att få leva med de halvfärdiga väggarna.
Mia har ätit en helt absurt enorm mängd med köttbullar och potatis, och var tvungen att avrunda den sjukt bastanta frukost-lunch-middagen med godis, så Mia och Carro klädde ut sig i fula gamla mössor och solglasögon och gick ner till affären.
Linus, ja hon är återigen frånvarande. Helt bisarrt frånvarande. Tillbaka till vardagen efter gårdagens onormalitet, alltså.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0