Gladpacksterror

Lördag 1/4 2006

Snart är ännu en dag till ända och tro det eller ej, men idag har vi varit riktigt produktiva. (Jaja, vi vet, samma visa varje dag, men idag är det på riktigt).

Mia vaknade som vanligt sist, tog en macka till frukost och satte igång med lägenhetsstädningen. Ett projekt som tog henne större delen av för- och eftermiddagen. Samtidigt var Linus och Carro på Ikea i Barkaby och köpte lite prylar som kan vara bra att ha. Tex. en taklampa (varit lite mörkt i lägenheten den senaste månaden...) och skenor till gardingrejen i Linus skrubb. Sen kom Linus far över och hjälpe oss att borra upp allt, vilket tog sin lilla tid då vi bor i en betongbunker.
Dock blev det lite gnäll från grannarna när vi skulle sätta upp spegelväggen, så vi får helt enkelt hoppas att vi ser bra ut när vi går ut ikväll.

Japp, utgång i kväll. Carro, Mia, Kurren och Jenny (och antagligen några av Jennys kompisar som vi inte riktigt vet vad de heter) ska ut och öla. Linus drog hem till föräldrahemmet då hon fått en ögoninfektion och inte ville fresta sig själv. Så som straff kommer vi gladpacka in hela hennes säng.
Det blir en trevlig överraskning när hon kommer hem.
Det är inte första gången vi jävlas med stackars lilla Linus. När hon fyllde år så fyllde vi hennes örngott med tidningspapper och täckte även för dörringången med tidningspapper. Helfestligt.

Klockan är halv sju och bubblorna väntar. Så här, kära vänner, får vi helt enkelt lämna er åt ert öde. Kanske syns vi på krogen :)


Kurren och Jenny

Kurren o Jenny, bruna som få under Luciafirandet i Byron Bay vintern -05.

Kommentarer
Postat av: nasjap

Fan, man tackar för att ni är lite tydligare i erat jävla bloggande. Man kan bli förvirrad för mindre!! :) Ikväll blir det bio, och jag har försökt nå dej mia, men du lär ju ligga och sova till tre med tanke på hur dina dagar är fyllda av... så mycket... ingenting... höhö. ådjeh!

2006-04-03 @ 11:30:31
Postat av: eve

WHAT ABOUT THAT?! stay classy my friends(in need) [har lyssnat för mkt på dr alban o brolin...]

2006-04-03 @ 22:30:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0