Fel i maskineriet

Onsdag 18/4 2006

Det var en gång en klok människa som sa att man inte ska äta sand. Eller nått... Vad har vi lärt oss av detta? Jo, ät inte sand.
Varför kan man fråga sig? Hehe, jo därför 20 cm långa, ringlande, äckliga maskar i tarmarna är inte det roligaste här i världen. Massa skämt finns att dra om den saken men det är ett annat kugghjul i maskineriet.

Dagen har maskat sig fram som vanligt, Carro fick ett ryck och bestämde sig för att städa lägenheten. Tog en runda med diskmaskinen också och det var på tiden då det inte finns något porslin kvar hos familjen Hedwåghajen. Ingen mat heller för den delen, för den hittade Mia i håret på sig själv i går natt när hon satt på msn:n med Efva.
Mat i håret är inte det enda tjejerna har lyckats gräva fram. När fastighetsskötaren var här och konstaterade att vi behöver en ny frys så hittade han Påskkort, familjebilder och dylikt i den. Se där, det är inte bara mat som går att förvara i frysen.
Linus har bestämt sig att joina Mia i hennes äventyr. Vi får ser hur det går.

Till helgen blir det laga maskor i gamla stickade tröjor för flickorna Carro o Linus. Varken pengar eller mat gör att man tappar lusten att....tja, göra något. Mia däremot åker till Göteborg då hon ska på maskerad hos Efva. Funderar på att gå klädd som "The Mask".

Hela den här bloggen är tillägnad vår kära vän Efva, som har sett livets fasor i vitögat (eller någon annanstans) den här veckan. Och det är antagligen bara hon som kommer fatta vad vi skriver om.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0